Imagine Christmas 2019

10 December 2019 kl. 19.00–20.15

Efter ett års paus är Imagine Christmas tillbaka igen.

I år har vi valt att skapa och dela med oss av julmusik med överlåtelsen i centrum.

Vi vet inte hur framtiden ser ut, vi vet inte hur världen utformas, men vågar vi ändå överlåta oss till det okända, överlåta oss till att varje dag skapa något nytt och leva ett liv där vi själva kan och får andas samtidigt som vi visar respekt och ger utrymme åt andra?

Även detta år får musiken, orden och texterna stå för sig själva och vi gläds över möjligheten att få vara budbärare.

Mikael, Tomas och Maria

 

Mikael Svarvar bor i Larsmo och jobbar som lektor i musik vid yrkeshögskolan Novia, Jakobstad. Han är född och uppvuxen i Kvevlax och har magistersexamen i musik från Piteå Musikhögskola. Han fungerar som lärare, bandledare, pianist, sångare och arrangör i ett brett musikaliskt sammanhang. Mikael medverkar på många artisters inspelningar och har även gett ut egna inspelningar Blue, Wood Anemone och Hem.

Tomas Höglund är uppvuxen i Pedersöre och har studerat sång i Jakobstad. Han arbetar nu som freelance sångare, låtskrivare och musiklärare. Tomas har gett ut en egen skiva ”So far so good” och deltog i Voice of Finland 2013. Tomas har de senaste åren turnerat runtom i svenskfinland  med en hyllningskonsert till Ted Gärdestad och håller som bäst på att skriva låtar för nästa skiva.

Maria Höglund från Jakobstad jobbar som freelance sångare på sidan av sitt jobb som lärare i psykologi. Maria har varit med i Helsingfors stadsteaters uppsättning av Les Miserables och tävlade i Voice of Finland 2015 där hon nådde semifinal. Maria är aktuell som sångare i den finska versionen av barnprogrammet Babblarna som lanceras inom kort.

Johan Fagerudd är frilansande skådespelare som arbetat  bl.a. på Wasa Teater, Lilla Teatern, Dramaten och Strindbergs Intima Teater. Han har även medverkat i ett flertal produktioner på YLE FEM, Radioteatern och Sveriges Television.

 

Musiker:                                      Tuukka Aitoaho (trummor), Stefan Lindblom (bas)

Konsertens längd:                     75 min (ingen paus)

Biljetter:
Förköp via Netticket 20 € (inkl. serviceavgift)
Vid dörren en timme innan konserten 25€


Plats
TryckeriTeatern 10.12.2019
Torggatan 1
10300 Karis


Arrangör
Tryckeriteatern