En kväll med Sarah Nedergård

05.10.2024 kl. 19.00 – 21.00

Även många av de nummer som hon uppträtt med på musikalscener i vårt land framförs under kvällen. Som gästartister har Sarah bjudit in sin syster,
skådespelerskan Sannah Nedergård.

En mångsidig kväll är att vänta!

Biljett 38,50 €
Pensionär, studerande 36 €
Barn -15 år 26 €
Gruppbiljett 35 €, minimi 10 personer

Längd 120 min inkl. paus

Sångerskan och skådespelaren Sarah Nedergård är just nu aktuell på teaterscenen i Vasa med musikalen Vänd om min längtan, men har länge längtat efter en egen större helhet kring musiken som alltid varit en stor och viktig del i hennes liv. I konserten “En kväll med Sarah Nedergård” får man följa med bland sånger och musikstilar som varit betydelsefulla i olika livsskeden i Sarahs liv och berättelserna kring dessa. Det blir såklart musikal, men även visa, pop och egna låtar.

Gästartister och ett femmannaband knyter ihop hela helheten i denna konsert som innehåller två akter samt paus.

 

Sarah Nedergård är hemma från Sundom, Vasa och har jobbat professionellt som musikalartist och skådespelare på teaterscenerna runt om i Finland sedan 2012. Bland roller hon gjort kan nämnas Sheila i HAIR (Åbo Svenska Teater), Cosette i Les Miserables (Tampereen Teatteri), Maria i både Sound of Music och West Side Story (Vasa Stadsteater) samt

Ariel i Pieni Merenneito (Helsingfors Stadsteater). Sarah har även gett ut egen musik de senaste åren. Låtarna Music is my home och Små nya steg har båda har legat etta på Vegatoppen i många veckor. Sarah spelade Maria i Raseborgs sommarteaters uppsättning av Sound of Music 2016 och fungerar även just nu som lärare för musikalstuderande på Lärkkulla.

Som gästartist har Sarah bjudit in sin syster Sannah Nedergård som numera är en etablerad skådespelare på olika scener samt på filmduken, senast i serien Kodnamn: Annika för SkyShowtime samt i filmatiseringen av Kjell Westös Den svavelgula himlen.

Sarah är även aktuell i musikalen School of Rock i Tammerfors inkommande höst.



Plats
TryckeriTeatern
Dalgatan 4 | Laaksokatu 4
10300 Karis