Linda Lampenius & Perttu Kivilaakso

10.12.2023 kl. 17.00 – 18.20

(På svenska nedan)

Linda Lampenius on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia viulistejamme, joka on esiintynyt maailmalla niin kuninkaallisille kuin valtionpäämiehille. Apocalyptican soolosellisti Perttu Kivilaakso taas kiertää yhteensä kanssa maailmaa hengästyttävällä tahdilla.


Linda ja Perttu ovat valinneet joulukonserttiin itselleen rakkaimpia lauluja. Melodioita kuullaan niin oopperan, klassisen- ja pop-musiikin maailmoista; myös Kivilaakson omia ja Apocalyptican esittämiä sävellyksiä sekä rockballadeja hyödyntäen duon erityisosaamista elektronisen musiikin puolelta. ”Luvassa on kaikenkattava ilta, jossa sellon ja viulun sävyt sekä sähköisten efektien rajattomat mahdollisuudet saattelevat kuulijan fantasiamaailmoihin, syviin meditatiivisiin tiloihin ja aikamatkalle läpi historian.” Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso kertovat. Mukaan mahtuu teeman mukaisesti myös suomalaisia joulu- ja kansanlauluja Kivilaakson uusina sovituksina.

-----

Linda och Perttu har valt sina favoritsånger till denna julkonsert. Man får höra kända melodier såväl från opera, klassisk musik såväl som popmusik; även genom Kivilaaksos egna och Apocalypticas framförda sånger och rockballader utnyttjar duon sitt specialkunnande inom den elektroniska musiken. "Det utlovas en heltäckande kväll, där cellons och fiolens toner och den elektroniska musikens gränslösa möjligheter tillsammans leder lyssnaren till fantasivärldar, djupa meditativa tillstånd och till en tidsresa genom historien". Berättar Linda Lampenius och Perttu Kivilaakso. Även finska jul- och folksånger i nya arrangemang av Kivilaakso ryms med på repertoaren.

Lippu | Biljett 36 €
Eläkeläinen, opiskelija | Pensionär, studerande 32,50 €
Lapsi | Barn 5-15v 26 €
Ryhmälippu | Gruppbiljett 29,90 €, minimi 10 henkilöä | personer

Kesto | Längd 1 h 20 min.Plats
TryckeriTeatern
Dalgatan 4 | Laaksokatu 4
10300 Karis