Stand up med André Wickström

08.11.2024 kl. 20.00 – 21.40

Missa inte höstens skrattfester på TryckeriTeatern i Karis!

Biljett: 32,50 € (inkl.serviceavgift)

Längd: Ca. 80 min + paus

Föreställningen är på svenska.

Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus.

Det är förbjudet att filma under föreställningen!
Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar

ANDRÉ WICKTSRÖM

André Wickström är en av landets absolut mest kända och omtyckta komiker. På hemmaplan har han sedan starten år 1995 turnerat runt på landets stand up klubbar, gjort flera soloshower och medverkat i såväl prisbelönta TV program som i filmer och sketchprogram. 

Hösten 2005 firade André Wickström 10 år som komiker med soloshowen "En kvälls grej" på Svenska Teatern i Helsingfors. Showen sågs av över 15.000 personer. År 2015 firade han sin 20-åriga karriär med nya soloshowen "20 år stand up" på Esbo Stadsteater.

Förutom i både Finland och i Sverige, uppträder André Wickström även i Norge, Danmark, Estland, Irland och på Island. I Sverige ses André ofta på Sveriges mest anrika stand up klubb "Norra Brunn", och har även medverkat i otaliga TV program som till exempel "Parlamentet" och "Roast på Berns", samt i den populära svenska TV serien "Solsidan". 

André är också känd för det inhemska humorprogrammet "Detta om detta" som han gjorde ihop med Stan Saanila. 

 

 

PATRIK LARSSON (swe)

Patrik är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framför allt fruktansvärt rolig. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form!

Patrik arbetar ofta tillsammans med de största komikerna och uppträder regelbundet på Sveriges största standup-scener. Han har även lång erfarenhet som skådespelare inom TV, teater och film.

Mest känd är Patrik för sin karaktär Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. Under de senaste åren har han, som Karsten, haft två bejublade och helt utsålda Sverigeturnéer, varit med i åtskilliga tv och radio-program och fått en guldskiva för hans låt "Vem är du?".

 

SVEA SIGMOND (swe) 

Svea Sigmond är komikern, beteendevetaren och konferenciern från Sverige som har både vass penna och vass tunga. Hon är orädd och befriande frispråkig, charmig och fräck. Svea har kört stand up i 6 år och giggar regelbundet på bland annat Sveriges största scener som Norra Brunn och RAW Comedy Club. Hon har skrivit manus för både Breaking News och Love Island. Svea hörs regelbundet i några av Sveriges största humorpoddar och har även den egna humoristiska filosofipodden "Filosofisk Front".


Plats
TryckeriTeatern
Dalgatan 4 | Laaksokatu 4
10300 Karis